Whitepaper Leefstijlmonitoring

U bevindt zich hier: Home | Publicaties | Leefstijlmonitoring | Whitepaper Leefstijlmonitoring

Whitepaper Leefstijlmonitoring

De Whitepaper Leefstijlmonitoring geeft een overzicht van de resultaten van de projecten met leefstijlmonitoring in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg, aangevuld met hoofdstukken over implementatie, financiering en kanttekeningen vanuit de ethiek.  

Download hier de ’Whitepaper Leefstijlmonitoring, onderzoek naar de meerwaarde en mogelijkheden van leefstijlmonitoring voor cliënten, hun mantelzorgers en zorgprofessionals'.

De whitepaper is geschreven door Henk-Herman Nap, Dirk Lukkien, Lotte Cornelisse, Sanne van der Weegen, Johan van der Leeuw en Ruby van der Sande, Vilans, November 2017

De Whitepaper Leefstijlmonitoring is een momentopname van november 2017. Nadere informatie over met name de systemen en actuele ontwikkelingen kunt u vinden op deze website in het webdossier leefstijlmonitoring.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.