Toolkit Technologie in de zorg van Waardigheid en trots

U bevindt zich hier: Home | Publicaties | Functiewijzers | Toolkit Technologie in de zorg van Waardigheid en trots

Toolkit Technologie in de zorg van Waardigheid en trots

Technologie is niet meer weg te denken uit de maatschappij en ook steeds meer zorgorganisaties implementeren technologie om de zorg voor cliënten beter te maken. te maken. Ook binnen Waardigheid en Trots, ruimte voor verpleeghuizen zijn een aantal zorgorganisaties aan de slag gegaan met technologie. Maar hoe richt je zo’n implementatieproces nu in? En hoe zorg je ervoor dat technologie een middel blijft en geen doel op zich wordt? In deze toolkit vind je per stap van het implementatieproces uitleg, tips, tools en praktische voorbeelden van organisaties uit Waardigheid en Trots en In voor zorg!

Waardigheid en Trots is een – tijdelijk – programma van het Ministerie van VWS met een focus op verbetering van de kwaliteit van de verpleeghuiszorg.  De publicatie 'Implementatie toolkit technologie' in de vorm van clickable PDF is van december 2017.  Ondanks dat deze toolkit is uitgebracht onder Waardigheid en Trots is de scope breder dan alleen de verpleeghuizen.

Toolkit technologie

De reikwijdte van deze publicatie is breder dan het bovenstaande stappenplan. Het bovenstaande stappenplan concentreert zich vooral op de kolom ‘wat’ van de startpagina van de toolkit. Het is op zijn beurt een verdere uitwerking van de kolom ‘wat’. Met name als het gaat om de uitgebreide systemen voor (toezichthoudende) domotica, zoals die in intramurale locaties gebruikelijk zijn.

De implementatie toolkit technologie in de zorg concentreert zich met name op het implementatie proces ná de leverancierskeuze en het go/no go besluit.

Download Implementatie Toolkit Technologie in de zorg

Meer informatie op www.waardigheidentrots.nl

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.