Onderzoek inkoopspecificaties Vitaal Thuis

U bevindt zich hier: Home | Publicaties | Thuiszorgtechnologie | Onderzoek inkoopspecificaties Vitaal Thuis

Onderzoek inkoopspecificaties Vitaal Thuis

In dit document geeft Vilans een reflectie op de ‘Inkoopspecificaties Vitaal Thuis V24 Alarmering en alarmopvolging’.

Download het onderzoeksrapport (pdf).

Doel van die inkoopspecificaties is vraag en aanbod in de markt voor thuiszorgtechnologie beter op elkaar af te stemmen. Om een mogelijke mismatch tussen het marktaanbod en de functionele eisen in kaart te brengen, heeft Vilans verkend in hoeverre de functionele eigenschappen van de producten die momenteel op de Nederlandse markt worden aangeboden overeenkomen met de opgestelde inkoopspecificaties.

Daarnaast maakte Vilans we een inventarisatie van mogelijke toekomstige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de functionele eisen. Dit document geeft een samenvatting van deze verkenning en de inzichten die dat opleverde.

Het document geeft inzicht in de haalbaarheid voor leveranciers om aan de inkoopspecificaties te voldoen en om aan de behoeften van thuiswonende ouderen en chronisch zieken tegemoet te komen. Het reflectiedocument is bedoeld als input voor de doorontwikkeling van de Vitaal Thuis Inkoopspecificaties.

Bekijk ook de Infographic van technologie voor mensen met dementie thuis van de Kenniscirkel Domotica Wonen en Zorg.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.