Leerkring Technologie in de wijk

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Leerkring Technologie in de wijk

Leerkring Technologie in de wijk

5 december 2018

Sta jij ook voor de uitdaging om als gemeente of zorgaanbieder goede zorg en ondersteuning te bieden aan mensen die langer thuis blijven wonen? Steeds vaker horen we dat technologie een oplossing kan bieden om mensen langer thuis te laten wonen. Maar hoe maakt u een goede keuze uit de vele technologische (hulp)middelen die beschikbaar zijn? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? En hoe zorgt u dat de techniek geïmplementeerd wordt in uw organisatie?

Op 24 januari komen deze vragen aan bod tijdens de leerkring Technologie in de wijk. Vier organisaties delen hun geleerde lessen over de implementatie van technologie in hun organisatie. Leer van elkaars ervaringen en laat u inspireren door de voorbeelden en tips van anderen. En sluit vervolgens aan bij twee leertafels voor verdieping over de praktijkvoorbeelden waar u meer van wilt weten.

Datum: Donderdag 24 januari 2019
Tijd: 09.30-13.30 (incl. lunch)
Locatie: In De Ruimte, Oudegracht 230 aan de werf, 3511 NT Utrecht
Kosten: Gratis, wel aanmelden.

Aanmelden

Programma

  • Spreker over implementatie technologie
  • Praktijkvoorbeelden (vier pitches)
  • Leertafels

Vilans-adviseurs bespreken verschillende implementatiecasussen van eHealth-projecten in de wijk. Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de kansen en waar moet je op letten? Eén van de casussen deze dag is de winnende inzending van de prijsvraag op onze social media-kanalen.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.