Inkoopspecificaties thuiszorgtechnologie (Vitaal Thuis)

U bevindt zich hier: Home | Publicaties | Thuiszorgtechnologie | Inkoopspecificaties thuiszorgtechnologie (Vitaal Thuis)

Inkoopspecificaties thuiszorgtechnologie (Vitaal Thuis)

  • Titel: Inkoopspecificaties thuiszorgtechnologie, versie 3.0
  • Door: Vitaal Thuis, juli 2016

Eind juli 2016 publiceerde Vitaal Thuis deze nieuwe versie van inkoopspecificaties voor thuiszorgtechnologie.

Vitaal Thuis is een initiatief van Actiz en Vita Valley waarin ook Vilans participeert en zet zich in om langer zelfstandig, veilig en verzorgd thuis te wonen door de slimme inzet van technologie.

In deze inkoopspecificaties staan richtlijnen voor het aanbesteden van thuiszorgtechnologie door zorgorganisaties: aan welke functionele en niet-functionele eisen moet de thuiszorgtechnologie voldoen?

Het helpt zorgorganisaties bij het keuzeproces voor technologie voor thuiswonende ouderen. Met ondersteuning van Vilans is ten opzichte van versie 2.4 (juni 2015) een kwaliteitsslag gemaakt. De specificaties zijn uitgebreid met leefstijlmonitoring, geavanceerde bewaking / passieve personenalarmering en medicijndispensing.

Download de Vitaal thuis inkoopspecificaties (pdf)

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.