Inspiratiebox - Technologie in de langdurende zorg

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Inspiratiebox - Technologie in de langdurende zorg

Inspiratiebox - Technologie in de langdurende zorg

20 februari 2018

Technologie heeft een grote impact op ons leven en op ons werk. Maar de impact van technologie op het leven van veel cliënten is vrij klein, omdat het gebruik ervan voor hen nog niet vanzelfsprekend is. In deze inspiratiebox vindt u een selectie van technologieën en apps die zorgprofessionals kunnen gebruiken om het leven van ouderen of mensen met een beperking makkelijker of aangenamer te maken.

Deze inspiratiebox is tot stand gekomen in samenwerking met zorgorganisaties Bartiméus, Dichterbij, Koraal, Schakelring, Solis en SWON. In het project 'Inclusieve samenleving met inzet van technologie' onderzochten we hoe de inclusie van hun cliënten vergroot kon worden, met inzet van technologie. Daaruit zijn de thema’s en technologische oplossingen van deze inspiratiebox voortgekomen.

voorkant inspiratiebox met mensen die kijken door een bril

Maak uw eigen box

U kunt alle kaarten printen of een gepersonaliseerde set maken door 1 categorie te printen of de losse pagina’s. Verzamel zo de producten die voor uw organisatie relevant zijn en creëer uw eigen overzicht met technologieën die passen bij uw cliënten. Of deel uw eigen verzameling om medewerkers te laten weten welke technologieën u al heeft binnen de organisatie.
Download de inspiratiebox (pdf).

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.