Handreiking contractering thuiszorgtechnologie (Vitaal Thuis)

U bevindt zich hier: Home | Publicaties | Thuiszorgtechnologie | Handreiking contractering thuiszorgtechnologie (Vitaal Thuis)

Handreiking contractering thuiszorgtechnologie (Vitaal Thuis)

Binnen Vitaal Thuis is in de eerste helft van 2016 gewerkt aan een ’akkoord op hoofdlijnen’ tussen Actiz en zorgverzekeraar CZ-groep (namens de andere zorgverzekeraars).

Het doel was om te komen tot een structurele financiering van thuiszorgtechnologie. Hieronder vallen technologieën als personenalarmering, beeldschermzorg, medicijndispensing, leefstijlmonitoring en geavanceerde bewaking (in het verlengde van leefstijlmonitoring).

Deze handreiking van Vitaal Thuis is een vertaling daarvan voor zorgorganisaties. Vitaal thuis is een initiatief van Actiz en Vita Valley waarin ook Vilans participeert en zet zich in om langer zelfstandig, veilig en verzorgd thuis te wonen door de slimme inzet van technologie.

Dit document is in de zomer van 2016 bij alle zorgverzekeraars neergelegd.

Download de handreiking (pdf, 2016)

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.