Communicatieplatform

U bevindt zich hier: Home | Dementie thuis | Dossier Dementie thuiswonen | Communicatieplatform

Communicatieplatform

Met een digitaal communicatieplatform wordt bedoeld een afgeschermde website waar mantelzorgers en eventueel ook professionele zorgverleners de afspraken kunnen plannen in een gezamenlijke agenda: wie gaat wanneer bij de persoon met dementie langs? Bij een aantal van deze websites is beeldbellen geïntegreerd.

Als men gebruikt wil maken van deze mogelijkheid, dient de mantelzorg zich aan te melden op deze website.

Een overzicht van deze websites (geactualiseerd eind 2015) is te vinden op het voor geabonneerde organisaties toegankelijke deel van deze website.

Per eind 2015 gaat het om een aanbod van in totaal 11 verschillende websites. Een deel hiervan is in gebruik bij (thuis)zorgorganisaties. Als het handig is om ook de professionele zorgverlening in de planning te betrekken, dan is het de aanbeveling het product toe te passen dat door de zorgorganisatie gebruikt wordt.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.