Bootcamp eHealth in de thuiszorg

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Bootcamp eHealth in de thuiszorg

Bootcamp eHealth in de thuiszorg

27 juli 2016

Tijdens de Bootcamp 'eHealth in de thuiszorg' praten we u niet alleen bij over de meest actuele technologische mogelijkheden, ook gaat u met collega's aan de slag met eigen uitdagingen en kansen en leert u van andere thuiszorgorganisaties.

Met de toename van zorgtechnologie verandert de rol van thuiszorgorganisaties. Dagelijks komen er vragen van thuiszorgmedewerkers en cliënten hoe om te gaan met technologie. Met welke leveranciers ga je in zee? Hoe ga je als organisatie om met cliënten die zelf technologie aandragen? Hoe gaat dat in de toekomst waarbij de rol van technologie alleen maar toe zal nemen?

Maak je organisatie eHealth proof!

In deze bootcamp werken we in een intensief traject aan het eHealth proof maken van uw organisatie. De bootcamp is vooral praktisch ingericht, we werken naar een concreet resultaat voor uw organisatie op basis van jullie eigen input. Centraal staat het krijgen van inzicht in uw eigen situatie en het maken van duurzame keuzes.

Inhoud van de bootcamp

De bootcamp bestaat uit:

  • Twee masterclasses (generiek).
  • Twee dagdelen coaching van jouw organisatie bij eigen traject.
  • Een dagdeel afsluiting (lessons learned).

Lees meer over het programma (pdf).

Wanneer

De bootcamp bestaat uit twee masterclasses en een dagdeel afsluiting (generiek):

  • 1e Masterclass: oktober 2016
  • 2e Masterclass: november 2016
  • Dagdeel afsluiting (lessons learned): januari 2017

Waar

Utrecht

Voor wie

De bootcamp richt zich voornamelijk op professionals in de thuiszorg, die werken met chronisch zieken.

We vragen deelname van minimaal 4 professionals per organisatie, bij voorkeur een staf/beleidsmedewerker, een ICT-manager, een teammanager en een verpleegkundige. Er kunnen maximaal 8 thuiszorgorganisaties deelnemen.

Kosten

Abonnees van de Kenniscirkel Domotica ontvangen een korting van €1.100. De kosten voor abonnees bedragen €6.900 voor 4 personen per organisatie. De kosten voor niet-abonnees bedragen € 8.000 voor 4 personen per organisatie.

Aanmelden

Wilt u zorgen dat ook uw organisatie eHealth proof wordt? Meld uw team dan snel aan in verband met beperkte beschikbaarheid van het aantal plaatsen.

Meer informatie

Lees meer informatie over de inhoud van het programma (pdf). Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Johan Vesseur, adviseur eHealth van Vilans, via j.vesseur@vilans.nl of 06 - 110 605 73. Of met Nienke Nijhof, expert eHealth van Vilans, via n.nijhof@vilans.nl of 06 - 228 107 67.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.