Start van nieuwe Hospital@Home coalitie

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Start van nieuwe Hospital@Home coalitie

Start van nieuwe Hospital@Home coalitie

22 februari 2017

VitaValley start een nieuwe Vitaal Thuis coalitie. Het doel? Veilige, betrouwbare, bruikbare én betaalbare Hospital@Home e-health toepassingen, zoals zorg-op-afstand, telemonitoring en thuisbehandeling. Op 23 maart a.s. organiseert VitaValley een startbijeenkomst. Vilans is aangesloten bij de Vitaal Thuis coalitie.

Hospital at home

Hospital@Home: zinnige en zuinige zorg

Steeds meer zorg vindt buiten de muren van het ziekenhuis plaats. Veel ziekenhuizen zetten om deze reden in op Hospital@Home toepassingen. Dit zijn belangrijke ontwikkelingen die bijdragen aan zinnige en zuinige zorg én aan betere kwaliteit van zorg en leven.

Samenwerken aan zorg thuis

Gezien de huidige ontwikkelingen heeft VitaValley het initiatief genomen voor een programma waarin alle stakeholders de krachten bundelen. VitaValley bouwt hiermee voort op de succesvolle Vitaal Thuis coalitie, die sinds 2013 samenwerkt aan langer thuis wonen. In de afgelopen jaren groeide Vitaal Thuis uit tot een coalitie van ruim 60 partijen uit de zorg, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Startbijeenkomst

Op donderdagmiddag 23 maart gaat de Vitaal Thuis Hospital@Home coalitie van start. Op deze middag komen nieuwe stakeholders en deelnemers aan het Vitaal Thuis programma samen om een aanpak te bepalen en focustoepassingen te kiezen. Meer informatie is te vinden in de startnotitie.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.