Nieuwe challenge: ga aan de slag met technologie in de zorg

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Nieuwe challenge: ga aan de slag met technologie in de zorg

Nieuwe challenge: ga aan de slag met technologie in de zorg

28 februari 2017

Technologie wordt steeds belangrijker, ook in de zorg. Als u technologie wilt inzetten in uw organisatie, hoe begint u dan? Onze online challenge helpt daarbij! Een leuke, interessante eerste stap op weg naar de Technologische Toekomst van de Zorg.

ontdek de technologische toekomst van de zorg met de online challenge

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar op basis van verschillende scenario’s en experimenten kunnen we wel het belang van technologie aankaarten. Over deze verwachte toekomst kunnen we met elkaar in gesprek en ons hierop voorbereiden. Het afgelopen jaar experimenteerden verschillende zorgorganisaties met (voor hen) nieuwe toepassingen en oplossingen van startups. Uit het project Technologische toekomst blijkt experimenteren met een nieuw product of ontwikkeling erg waardevol voor zorgorganisaties.

Aan de slag met technologische toekomst

De challenge is de ideale manier om als zorgteam laagdrempelig kennis te maken met de mogelijkheden van technologie. Tijdens de challenge gaat u samen met uw team een nieuwe technologie of ontwikkeling ‘Zinvol Uitproberen’. In 6 weken ontdekt u wat een product of ontwikkeling op het gebied van technologie voor de zorg kan betekenen. Voor uw cliënten, hun naasten en uw eigen organisatie. Als team ontvangt u elke week een opdracht. In kleine stappen ontdekt u zo stukjes van de toekomst. Probeer met uw team verschillende technologieën uit en ga samen aan de slag!  

Doe mee met de challenge

Wilt u ook met uw team een kijkje nemen in de technologische toekomst van de zorg? Doe mee met de gratis online challenge en start op het moment dat u het beste uitkomt. Ga naar techtoekomst.vilans.nl en meld u aan!

Meer weten over de challenge, neem contact op met Lotte Cornelisse of mail naar techtoekomst@vilans.nl

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.