Meet up event Inclusieve Samenleving

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Meet up event Inclusieve Samenleving

Meet up event Inclusieve Samenleving

10 april 2017

Hoe komen we tot een inclusieve samenleving waar kwetsbare ouderen en mensen met een beperking gezond en veilig leven? Een samenleving waarin iedereen erbij hoort en mee kan doen. Welke rol kunnen technologie en innovatieve startups hierin vervullen? Vilans organiseert samen met UtrechtInc. het meetup event Inclusieve samenleving, waar zorg en startups samenkomen om te werken aan een samenleving die openstaat voor iedereen. Doet u ook mee?

Meet up event Inclusieve Samenleving

Wanneer: dinsdag 26 september, 14.00 - 17.00 uur
Waar: Utrecht
Voor wie: Zorgorganisaties in de VVT en gehandicaptenzorg en innovatieve startups
Kosten: Deelname aan bijeenkomsten is gratis, aanmelden wel graag.

Aanmelden

Programma

Laat u tijdens dit event inspireren door de mogelijkheden van technologie en wat een startup voor u kan betekenen. Zorgorganisaties en startups pitchen hun product, probleem of prototype met betrekking tot inclusieve samenleving: meedoen, welkom zijn, waardering krijgen en eigen keuzes kunnen maken. Via speeddates gaat u vervolgens in gesprek met elkaar hoe we de ambitie ‘inclusieve samenleving’ waar kunnen maken. Het definitieve programma volgt nog.

Ambitie Technologie
In 2017 gaat Vilans meer met het veld programmeren en samenwerken. Ze nodigen mensen gedurende het jaar uit om ideeën in te sturen om de zorg te verbeteren. In februari zijn ze van start gegaan met de ambitie ‘Technologie maakt het leven zoveel menselijker’. In deze ambitie werkt Vilans onder andere aan een inclusieve samenleving. Het u
itgangspunt voor dit initiatief is de focus op positieve gezondheid en kijken naar talenten en mogelijkheden van wat mensen nog kunnen.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.