Over ons

U bevindt zich hier: Home | Over ons

Over ons

De Kenniscirkel Domotica voor Wonen en Zorg is een project van Vilans, hét kenniscentrum voor langdurige zorg.

Wat doet Vilans?

Vilans helpt ervoor zorgen dat:

  • mensen meer de eigen regie nemen over hun eigen gezondheid en ziekte.
  • mensen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfsturend blijven.
  • de langdurende zorg wint aan kwaliteit, doelmatigheid en veiligheid.
  • werkers in de zorg met bezieling en plezier hun werk kunnen (blijven) doen.

De Kenniscirkel: 60 zorgorganisaties zijn aangesloten

De Kenniscirkel is gestart in 2005. Eind 2018 zijn bij de Kenniscirkel zestig zorgorganisaties uit de thuiszorg, ouderenzorg & gehandicaptenzorg en hogescholen aangesloten.

Advies op maat

Vraag de Kenniscirkel om advies bij de keuze van een domotica-systeem, het opstellen van een functioneel programma van eisen en implementatietrajecten in de zorgorganisatie.
Lees meer.   

Medewerkers

Als uw organisatie aangesloten is bij de Kenniscirkel Domotica/Zorg op afstand, ondersteunen onze medewerkers u bij implementatietrajecten (4 uur per jaar). Onze medewerkers zijn experts op het gebied van domotica, zorg op afstand, ehealth en zorgrobotica

Neem contact op met één van onze medewerkers. De projectleider van de Kenniscirkel Domotica/Zorg op afstand is Johan van der Leeuw.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.