Bijeenkomst: Een integraal zorgsysteem

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Bijeenkomst: Een integraal zorgsysteem

Bijeenkomst: Een integraal zorgsysteem

25 november 2016

Om goede 24-uurs zorg te kunnen leveren aan cliënten, is de informatieoverdracht tussen dag- en nachtzorg van groot belang. Steeds vaker vindt die uitwisseling plaats via digitale systemen. Maar wat is er nodig om dag- en nachtzorg goed op elkaar af te stemmen? Kunnen ECD’s en domoticasystemen hierbij helpen? Tijdens de bijeenkomst Een integraal zorgsysteem gaan zorg en techniek met elkaar in gesprek!

Wanneer: Dinsdag 13 december 2016
Waar: Sliedrecht
Voor wie: Dag- en nachtzorg medewerkers, managers langdurende zorg, ECD- en domoticaleveranciers
Kosten: Gratis

We hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt voor de bijeenkomst van 13 december. 
Het aanmeldformulier is inmiddels gesloten.

Programma
Vilans heeft samen met zorgaanbieders en leveranciers onderzocht hoe werken met informatiesystemen wordt ervaren. Tijdens de bijeenkomst presenteert Vilans de meest opvallende conclusies. U hoort de ervaringen en informatiebehoeften van de dag- en nachtzorg. En u krijgt een demonstratie van een koppeling tussen een ECD en domoticasysteem van De Heer Soft-ware/Medicom! Is dit waar de zorg op zit te wachten? En wat zijn kansen voor 2017? Meld u aan voor de bijeenkomst en discussieer mee over oplossingen voor een nog betere 24-uurs zorg!

Bekijk de uitnodiging

Meer informatie
Wilt u meer weten over het onderzoek 'Een integraal zorgsysteem, vraagstuk of prachtstuk'? Lees hier de tussenrapportage.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.