Bijeenkomst Leven in Vrijheid: Leefcirkels XL

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Bijeenkomst Leven in Vrijheid: Leefcirkels XL

Bijeenkomst Leven in Vrijheid: Leefcirkels XL

20 december 2017

Leven in vrijheid is een belangrijk onderwerp voor zowel de ouderen- als gehandicaptenzorg. Hoe gaat u om met de bewegingsvrijheid van bewoners? U hoort het tijdens de bijeenkomst Leven in Vrijheid: Leefcirkels XL, versie 2.0, georganiseerd door de Kenniscirkel Domotica voor Wonen en Zorg.

Wie, wat en wanneer?

  • Wanneer: 31 januari 2018
  • Waar: Bergen op Zoom
  • Kosten: Gratis voor leden van de Kenniscirkel Domotica voor Wonen en Zorg. Niet-leden betalen €115,- per persoon.
  • Voor wie: Voor beleidsfunctionarissen, ICT-professionals en managers werkzaam in de intramurale ouderen- of gehandicaptenzorg.

Aanmelden

Gps-technologie voor meer bewegingsvrijheid

Zorgorganisatie TanteLouise is samen met ons betrokken geweest bij de ontwikkeling van leefcirkels binnen een zorggebouw: Leefcirkels XL. Hiermee loopt de zorgorganisatie voorop in het creëren van meer bewegingsvrijheid voor bewoners, ook buiten een locatie.

Onlangs zijn wij samen met TanteLouise en zorgorganisatie Zonnehuisgroep Amstelland gestart met het project ‘Leefcirkels XL, versie 2.0’, waarbij we een stap verder willen komen om de vrijheid van bewoners in de ouderen- en gehandicaptenzorg te vergroten met behulp van beschikbare gps-technologie.

Leefcirkels XL in de praktijk

Wilt u weten wat de actuele stand van zaken van dit project is? Of bent u benieuwd hoe zorgorganisatie TanteLouise in de praktijk omgaat met Leefcirkels XL en wat de toegevoegde waarde hiervan is? Kom dan naar de bijeenkomst Leven in Vrijheid: Leefcirkels XL, versie 2.0.

Bekijk het programma.

Facebook Twitter LinkedIn

Abonnee worden?

Welke mogelijkheden bieden domotica en waar moet je op letten? De kenniscirkel van Vilans biedt onafhankelijke informatie in de vorm van productvergelijking, voorbeeldprojecten, programma’s van eisen, workshops en tips voor financiering. Persoonlijk en altijd op maat gesneden!

Geïnteresseerd? Lees meer informatie en meld je aan!

domoticawonenzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.